Güncel Web Sitelerinden Ne Bekliyoruz?

/ 0 Yorum

Güncel Web Sitelerinden Ne Bekliyoruz?

İnternet birçok konuda ucu bucağı olmayan bir bilgi denizi haline geldi. Artık her birimiz ilgi alanlarımız hakkında bilgi edinmek, yeni şeyler öğrenmek için yerimizden hareket etmeden web siteleri sayesinde tonlarca dataya (metin, görsel, işitsel vs.) ulaşabiliyoruz. Ancak bu bilgiler her zaman istediğimiz şekilde önümüze dökülmüyor. Çoğu kez birçok sayfayı ziyaret etmek zorunda kalıp fazlaca vakit harcıyoruz. Çünkü kişi ya da kurumlar internet sitesi kurarken, herhangi bir denetime uğramadan yayın yapabiliyorlar. En azından bariz bir hata yapmadıkları sürece herhangi bir yaptırıma da tabi tutulmuyorlar.

Bu durum, gerekli veya gereksiz bir sürü şeyin bir arada olduğu bir bilgi kirliliğini de beraberinde getiriyor. Bir sürü reklamın da eşlik ettiği konular ve kavramlar birbirine karışıyor ve aradığınız şeyin ne olduğunu bile unutuyoruz çoğu zaman. Ancak merak etmeyin! Malum, insanoğlu her zaman meydana getirdiği problemleri bir şekilde çözüyor:)

Nasıl mı? Web tasarımcıları artık kişiye ve kuruma özel web siteleri yaparak onları rakiplerine göre daha fark edilir hale getiriyorlar. Site içi ve site dışı SEO (Search Engine Optimization) teknikleri sayesinde henüz tasarım aşamasındayken sizi arama motorlarında ilk sıralara çıkaracak önlemler alıyorlar. Günümüz tüketici eğilimleri diğerlerinden farklı olan ve kendine ait bir kimliği olan ürün ya da hizmetleri tercih ediyor. Dolayısıyla artık hazır web tasarımları rağbet görmediği gibi adeta ziyaretçilerin ardına bile bakmadan kaçtıkları sanal ortamlar oldu. Tüm bunlar Google arama motoru optimizasyonu (Google SEO) sayesinde çözülebiliyor. Grifa Ajans yaptığı özgün web tasarımlarını, SEO uyumlu olarak bir bütün halinde ele alıp müşterilerine teslim ediyor. Bu sayede yapısal ve görsel açıdan son derece güçlü olan ve aynı zamanda fark edilir bir sanal yüzünüz oluyor. Bu konu e-ticaret yapan girişimciler için de son derece önemlidir. 

 

Yorumlar: 0

Yorum Bırak