B2B Yazılımları

/ 0 Yorum

B2B Yazılımları

Teknolojinin gelişimiyle birlikte; hayatımıza giren akıllı cihazların gelişimine paralel olarak, işletmelerin ve markaların potansiyel müşterilere; satış, pazarlama ve organizasyonlara bağlantı kurmayı sağlayan araçları, eskisinden daha verimli ve etkili bir şekilde ulaşımını kolaylaştırdı. Responsive tasarımlı ve mobile uygun web siteleri, ERP ve muhasebe programları ve dijital medya pazarlama araçları, rekabet avantajı olarak görülebilir. B2B Yazılımı üreten şirketler, işin yapılma biçimini değiştirerek başka bir alanın kapısını aralıyor. Eğer büyüyen bir şirkete sahipseniz ihtiyacınız olan B2B yazılımını anlatacağımız bu yazıyı incelemelisiniz.

B2B Yazılımları Nedir?

İşletmeniz için; satış organizasyonları ve bayileri ile her türlü işlemi (Sipariş takibi, stok takibi, raporlar, müşteri destek ve veritabanı, cari işlemler, muhasebe vs.) gerçekleştirebileceğiniz web tabanlı yazılımlara verilen genel isimdir. Satış, pazarlama, muhasebe ve destek yazılımı olarak müşterilerinize (bayi, toptancı, satış ekibi gibi) en iyi ve hızlı şekilde hizmet vermenize yardımcı olur. B2B yazılımının terim anlamı tam da buna karşılık gelir.

B2B Yazılımları Ne İşe Yarar?

B2B yazılım çözümleri arasında; CRM, sipariş alma, merchandising yazılımı, B2B e-ticaret platformu, üyelere özel portallar ve müşteri hizmetleri uygulamaları bulunur. B2B yazılımı, işinize özel gereksinimlere bağlı olarak, CRM, müşteri veritabanı, envanter, sipariş ve ödemelerin bulunduğu tek bir platformda birleştirilebilir. Mobil teknoloji dünyasının hızlı gelişimi sayesinde, B2B yazılımları; hareket halinde olduğunuz her yerde, iş kaybı yaşamadan ve kolayca her işinizi takip edebilmeniz için biçilmiş kaftandır.

B2B Yazılımlarının İşletmenizde ki Payı

Üretici veya toptancı olarak müşterileriniz; perakende satış mağazaları, zincirleri veya distribütörler ise B2B yazılımı ihtiyacınız var demektir. Peki, şirketiniz için B2B yazılımının işlerinizin gidişatı açısından payı nedir? Bu, işinizdeki zamanınıza, hedeflerinize ve müşteri odaklı çalışıp çalışmayacağınıza bağlı bir etkendir.

Son yıllarda çok hızlı gelişim gösteren teknoloji dünyası, işletmelerin yeni pazarlara girmesini daha kolay bir hale getirdiği gibi, yazılım geliştiricileri tarafından odaklanılan yazılım çeşitliliğinden yararlanır hale geldi. Bu, aklınızın bir köşesinde unutmamanız gereken bir ayrıntı olarak durmalıdır. Bir işletme olarak, bayilerinizin veya toptancılarınızın da bir işletme olduğunu, büyüyen bir şirketin karşılaştığı zorlukları, ihtiyaçları ve arzuları iyi biliyorsunuz demektir. B2B yazılımları, yaşadığınız her türlü zorluğun giderilmesi konusunda yardımcı olurken, ayırt edici ve rekabetçi bir avantajı fırsata dönüştürmenize yardımcı olabilir.

B2B yazılımı düşünüyorsanız; işletmenize özel ürettiğimiz yazılımlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar: 0

Yorum Bırak