Web Tasarım Fiyatları

/ 0 Yorum

Web Tasarım Fiyatları

İnternet gündelik hayatın vazgeçilmez iletişim araçlarının en başında yer alıyor. Gelişen teknolojiye paralel olarak, web tasarımlar bu koca teknoloji evreninden haliyle büyük bir pay sahibi olmakta. Günümüzde; kurumlar, şirketler ve insanların ihtiyaçları doğrultusunda web tasarım talebi günbegün artarak daha önemli bir hale gelmekte.

Web tasarım fiyatları durmadan büyüyen internet evreninde, her ihtiyaca yönelik fiyat skalaları ile karşımıza çıkmakta. Web tasarım yaptırmadan önce, piyasada birbirinden çok farklı fiyatlamalara sahip birçok firma ile karşılaşmak mümkün. Ülkemizde fiyat önceliği nedeniyle birçok firma yaptırdığı tasarımlardan ve verilmeyen desteklerden şikayetçi olmakta.

Fayda-Zarar İlişkisi

Fiyatlama öncelikli bakış açısı ile yaklaşılan bir web tasarım fikri, sonunda hüsran ile bitecek, internet dünyasının içinde kaybolmaya mahkum olacak bir sitenin doğmadan ölümüne şahit olmak demektir.

İlk önce yapılacak tasarımın kriterlerini belirlemek, yapılacak planın ana fikrini oluşturmak gerekiyor.

Kısaca bu kriterlerden örnek verecek olursak;

  • Web tasarım yaptırılacak firma seçilirken referansları ve tasarımlarını incelemek,
  • Firmanıza, şirketinize uygun tasarım anlayışında olması
  • Kurumsal vizyonunuza zarar getirmeyecek aksine katkılar sağlayabilecek bir tasarım olması,
  • İstenen özellikler iyi belirlenmeli ve en önemlisi destek konusunda sizi tatmin edici çalışma prensipleri olması.


Web tasarım fiyatları, bölümüne gelmeden yapacaklarınız, kendiniz veya firmanız için fayda-zarar ilişkisinin iyi irdelenerek, tasarımın ihtiyaçlarınıza göre belirlenmesi önemli bir noktadır.

Web Tasarımın Olmazsa Olmazları

Unutulmaması gereken en önemli noktalarından biri de; size sunulacak web tasarım fiyatları, seçtiğiniz görsel ve tasarımsal özelliklerin yanısıra güvenlik, uyumluluk ve modernlik konularında isteğinizi tam anlamıyla yansıtıyor mu?  

Telefon uyumluluğu

Günümüzde, neredeyse herkes akıllı bir telefona sahip. İnsanların çoğu artık gündelik hayatlarında bütün işlerini cep telefonu aracılığıyla halledebiliyor. Bunu göz önünde bulundurarak yapılacak tasarımın mutlaka telefona uyumlu bir tasarım olması sizin yararınıza olacaktır.

Güvenli websitesi

Kullanıcıların birçoğu artık güvenliğe daha fazla önem veriyor. Güvensiz websiteleri birçok kişinin hedefinde olacağı için, Google’ın arama sonuçlarında yok sayılmanız olası bir ihtimal. Güvenli kodlarla yazılan ve güvenli veri iletişimi (SSL gibi) sağlayan teknolojiler kullanmanız önemli

Modern ve güncel tasarım

Ziyaretçilerinize sunacağınız hoş bir tasarım ile kendinizi daha güçlü ifade etme olanağı bulacağınız olasıdır. Günümüzün gelişmiş web tasarım modelleriyle (HTML5 gibi) modern ve işlevsel siteler oluşturarak bulunabilirlik ve popülerliğinize katkı sağlayabilirsiniz.

Fiyat kriteri ile başlayan web tasarım yolculuğu sizi yarı yolda bırakabilecek bir anlayışa sahip. Web tasarım fiyatları oluşturduğunuz plan çerçevesinde size getireceği birçok yararın yanında görünmeyen bir harcama kalemi olacaktır.

 

Yorumlar: 0

Yorum Bırak